Dødsbo købes og ryddes i Brøndby

Står du med et dødsbo i Brøndby som du skal have ryddet, eller effekter derfra du ønsker solgt?
Vi køber og rydder dødsboer i Brøndby – totalrydning tilbydes, hvor vi fjerner alt indbo, gulvtæpper, gardiner osv., så ejendommen bliver klar til salg/overdragelse.

Hvad enten der er tale om et komplet dødsbo, et restbo eller enkelte effekter fra et dødsbo, så har det interesse for os.
Vi har mere end 20 års erfaring i køb og salg af antikviteter, moderne danske møbler, kunst og design, samt bedre genbrug.

Vi kommer altid gerne og giver et uforpligtende tilbud på hele boet, eller dele af det. Om det er en villa, en lejlighed eller en plejebolig spiller ingen rolle for os. Ingen opgave er for stor, og ingen opgave er for lille.

Typisk kan vi komme og kigge samme dag, eller indenfor få dage, efter du har kontaktet os. Vi kan altid passe det ind, så det passer dig.

Når vi har gennemboet boet/effekterne, giver vi dig et helt uforpligtende tilbud. Hvad vi kan tilbyde for boet, afhænger helt af effekterne det indeholder. Derfor er et eftersyn nødvendigt, for at vi kan give et kvalificeret tilbud.

Kontakt os på telefon 71 99 41 61, og hør mere om hvad vi kan tilbyde. Vi svarer telefonen hele døgnet.