Dødsboer købes og ryddes i Lyngby

Står du med et dødsbo i Lyngby, som du skal have solgt eller ryddet?

Hvad enten du blot ønsker at sælge enkelte effekter, eller har brug for et tilbud på en komplet rydning af boet, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud.

Vi opkøber og rydder dødsboer i hele Nordsjælland, og har mange års erfaring i køb og salg af bedre brugte møbler, dansk design, kunst og antikviteter. Vi har ekspertise i huset til at vurdere langt det meste, og det vi ikke selv er i stand til at vurdere, kan vi hente hjælp til i vores netværk.

Alt fra moderne møbler til antikviteter har interesse. Bliver vi enige om en totalrydning af boet, tager vi naturligvis alt med – bortset fra det i selv ønsker at gemme.

Prisen for en rydning afhænger helt af indboet. Kort fortalt vurderer vi indboets værdi, og holder det op imod arbejdets omfang. På den baggrund giver vi et bud på opgaven. Mange boer betaler vi for at rydde, nogle tager vi os betalt for, og en del “går lige op”. For at kunne give en korrekt pris på opgaven, er det nødvendigt at vi kommer ud og besigtiger boet. Det tager typisk en halv til en hel time. Efter besigtigelsen vil vi i de fleste tilfælde kunne give et tilbud på opgaven med det samme. Tilbudet er naturligvis helt uforpligtende, og det er gratis at få et tilbud.

Er du interesseret i at høre nærmere omkring hvordan det foregår i praksis, eller vil du lave en aftale om besigtigelse af et dødsbo, så kontakt os gerne på telefon 71 99 41 61. Vi svarer telefonen hele døgnet, hele ugen, og vi rykker ud når det passer dig.