Dødsboer købes og ryddes i Valby

Står du med et dødsbo i Valby, som du ønsker et tilbud på?
Vi tilbyder køb og rydning af dødsboer i Valby.

Alt har i princippet interesse – fra små lejligheder til store villaer. Hvad boet indeholder er heller ikke vigtigt. Det har udelukkende betydning for hvilket tilbud vi kan give dig.

Vi kan klare alle typer af rydninger. Hjemmet der er fyldt med gode antikviteter har naturligvis altid vores interesse, men det har boligen uden større værdier også. Hvad vi kan betale, eller tager os betalt, for at rydde boet, afhænger helt af hvilke værdier det indeholder, samt omfanget af arbejdet med rydningen.

Med mere end 20 års erfaring har vi efterhånden set det meste, og langt de fleste vurderinger kan vi i dag klare selv, på stedet. Det betyder også, at du i de fleste tilfælde kan få et tilbud med det samme, når vi kommer og besigtiger boet.

Ring til os i dag, og aftal et tidspunkt for besigtigelse. Så kommer vi og gennemgår boet sammen med dig, og giver et helt uforpligtende tilbud på rydning af boet, eller eventuelt på køb af enkelte effekter, såfremt I ønsker at forestå selve rydningen selv.

Skal vi rydde boet kan det oftest klares indenfor få dage efter besigtigelsen. Det handler for os mest om hvad der passer dig.

Kontakt os gerne på telefon 71 99 41 61 og hør nærmere omkring hvad vi kan tilbyde, og hvordan det i praksis foregår.
Vi svarer telefonen døgnet rundt, alle ugens dage.