Dødsboer købes og ryddes på Amager

Vi køber og rydder dødsboer på hele Amager – så hvis du står med et dødsbo du skal have solgt eller tømt, så er du kommet til rette sted!

Vi har solid erfaring i vurdering, køb og rydning af dødsboer, og er altid i stand til at give dig en reel vurdering, og et fornuftigt tilbud. Vi har ekspertise i huset til at vurdere langt det meste, og skulle der være effekter vi ikke selv har ekspertise i, har vi et stort netværk der kan hjælpe til. Det sikrer dig en rigtig vurdering, og en fair handel.

Alt har i princippet interesse – om der er tale om en villa eller en lejlighed, et helt dødsbo eller et restbo; eller måske endda kun enkelte, bedre effekter fra boet, som du ønsker at sælge.

Hvis vi skal forestå en total rydning af boet, fjerne vi alt fra gardiner til køkkengrej. Hvor meget det koster – hvis det overhovedet koster noget – er vi nødt til at besigtige boet for at afgøre. Mange dødsboer betaler vi faktisk penge for at rydde, fordi salgsværdien af effekterne overstiger de udgifter vi har i forbindelse med rydningen. Det er gratis, og helt uforpligtende, at få besøg af os i forbindelse med en besigtigelse. Vi vil som oftest være i stand til at give et fast tilbud på stedet.

Selve rydningen, såfremt det bliver aktuelt, klares som oftest indenfor en uge efter vores indledende kontakt. Selv større opgaver tager som regel ikke mere end et par dage eller tre at rydde.

Du er velkommen til at kontakte os, og høre nærmere omkring hvad vi tilbyder, og hvordan det kan gøres. Vi svarer på telefon 71 99 41 61 hele døgnet, alle ugens dage.