Dødsboer købes og ryddes på Frederiksberg

Står du med et dødsbo på Frederiksberg, som du ønsker at få ryddet helt, sælge enkelte effekter fra, eller få ryddet resten af, efter i selv har været i gang? Så kommer vi gerne og giver et uforpligtende tilbud.

Vi har mere end 20 års erfaring i handel med bedre brugte genstande, antikviteter, kunst og design, og kommer gerne og vurderer indboet, med henblik på køb eller rydning.

Alt har interesse – fra lejligheder til større villaer. Ingen opgaver er for små, og ingen for store for os. Vi har mandskab til at klare selv de største opgaver – også hurtigt.

For så vidt angår vurderingen af indboet, har vi ekspertise i huset til at give en korrekt vurdering af det meste. Måtte der være ting (for eksempel ældre, udenlandske malerier) som vi ikke selv har den store ekspertise indenfor, har vi et solidt netværk der kan træde til og hjælpe. Det er din garanti for en korrekt vurdering, og en fair pris, hver gang.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 71 99 41 61 og høre mere om hvad vi kan gøre, samt hvordan det i praksis foregår. Ønsker du at vi giver et tilbud, aftaler vi et tidspunkt for besigtigelse. Typisk vil vi kunne komme indenfor ganske få dage. Indgår vi en aftale kan vi som regel have boet ryddet indenfor få dage efter aftalens indgåelse.

Vores erfaring er din garanti for en god handel

Med mere end 20 års erfaring i branchen, har vi efterhånden set det meste. Det er vigtigt, for det gør os også i stand til at give en korrekt vurdering af de genstande, som et bo indeholder. Derudover har vi gennem tiden opbygget et stærkt netværk af samarbejdspartnere og kunder i ind- og udland, som gør os i stand til at opnå gode priser på selv de mest kuriøse ting.

Det betyder altsammen, at du er sikker på at få et fornuftigt tilbud, når vi kommer forbi. Skulle der være noget i boet som vi ikke selv er i stand til at vurdere, har vi helt sikkert én i vores netværk der kan træde til.