Dødsboer ryddes i København

Dødsbo København: Vi køber og rydder dødsboer i hele København.

Vi kan som regel komme og se på boet indenfor 24 timer, og vi har ofte et tilbud parat med det samme. Rydningen klares normalt fra dag til dag – og rydning samme dag kan arrangeres i hastetilfælde. Vi klarer alt fra lejligheder til større villaer, og fra kælderrum til loftrum.

Der er mange om buddet i København, når det kommer til rydning af dødsboer. Derfor er det vigtigt, at du kontakter en virksomhed, som ved hvad de har med at gøre, og som kan give en reel og fair vurdering af indboet. Er der større værdier i form af sjældne antikviteter eller bedre kunst f.eks., er det vigtigt at det bliver afdækket, så du kan få den rigtige pris.

Tre grunde til at du skal vælge os, når du skal have ryddet et dødsbo i København:
– Vi har stor ekspertise indenfor moderne møbler, kunst og antikviteter.
– Vi giver altid den bedste pris for boet.
– Vi har stor erfaring i håndtering af dødsboer, hvilket er din garanti for et trygt forløb.

Vi ved naturligvis ikke alt, men vi har igennem årene opbygget et solidt netværk af eksperter, som hjælper med at vurdere de ting vi ikke selv er så stærke i. Tilsammen råder vi over ekspertise indenfor de fleste områder, når det kommer til kunst, antikviteter og design.

Hvordan foregår det?
At stå med et dødsbo der skal tømmes, er – gudskelov – ikke hverdag for de fleste. Derfor er det ofte forbundet med en vis usikkerhed, en masse spørgsmål og en masse praktiske ting der skal styr på. Vi sidder klar til at svare på spørgsmål og til at hjælpe dig trygt igennem hele forløbet.

Rent praktisk fungerer det sådan, at vi kommer ud og ser på boet. Vi vurderer værdierne i boet, og beregner på den baggrund et tilbud. Om vi betaler penge for boet, eller tager os betalt for at rydde det, afhænger helt af hvilke effekter boet indeholder. Lad derfor være med at smide for meget ud inden vi kommer – det der kan ligne skidt for dig, kan nogle gange være guld for os!

Gennemgangen af boet tager som regel en halv til en hel time. I langt de fleste tilfælde vil vi kunne give et tilbud på stedet, efter at have gennemgået boet. Det er naturligvis fuldstændig uforpligtende, og det koster ikke noget at få et tilbud.

Bliver vi enige om en aftale, påbegyndes rydningen hurtigst muligt efter. Har i datoer hvorpå tingene helst skal foregå, respekterer vi naturligvis dette. Vi overholder altid aftalte deadlines.

Afregning sker kontant eller via bankoverførsel, såfremt vi betaler for boet. Modtager vi betaling for arbejdet, fremsendes faktura ved arbejdets afslutning.

Vi kører i hele København og Storkøbenhavn – også i Indre By.

Ring til os på telefon 71 99 41 61 og hør mere om hvad vi kan tilbyde, og aftal evt. tidspunkt for besigtigelse af dødsboet.