Om Dødsbo Storkøbenhavn

Kunst, design og antikviteter igennem tre generationer

Dødsbo Storkøbenhavn køber og rydder dødsboer i hele København, Storkøbenhavn og de omkringliggende kommuner. I princippet rykker vi ud alle steder på Sjælland.

Dødsbo Storkøbenhavn er søster til vores afdeling i Næstved, Dødsbo Sydsjælland. Vi har i mange år vurderet, købt og ryddet dødsboer på hele Sjælland syd for Roskilde, samt på Møn, Lolland og Falster. Med etableringen af Dødsbo Storkøbenhavn, har vi nu fået mulighed for også at servicere kunder i hovedstadsområdet – med den samme gode service, som vi har ydet på det øvrige Sjælland siden vores start.

Bag virksomheden står Peter Holmstrand, som har handlet med antikviteter, kunst og bedre brugte genstande indenfor møbler og design i snart 20 år. Interessen for de gamle sager ligger formentlig i generne – i hvert fald har både forældrene og bedsteforældrene også drevet antikvitetsforretninger forskellige steder på Sjælland siden 1970erne.

I dag er det Peter der fører traditionen videre. Han leverer den samme gode service som familien altid har været kendt for. I dag er det også antikken, men i endnu højere grad det moderne, der er i højsædet.

Virksomhederne har i dag et solidt funderet netværk, som rummer ekspertise indenfor stort set alle emner. Derfor tør vi godt garantere en reel og aktuel vurdering af dit bo, uanset hvad det måtte rumme.

Du kan fange Peter døgnet rundt på telefon 71 99 41 61.