Rydning af dødsbo på Østerbro

Vi tilbyder køb og rydning af dødsboer på Østerbro

Hvad enten dødsboet er en villa eller en lejlighed, kommer vi gerne og giver et uforpligtende tilbud på køb af indboet og rydning af det resterende.

Alt har i princippet interesse, men hvad vi kan betale – eller tager os betalt – for opgaven, afhænger helt af hvilke effekter der findes i boet. Dødsboer der rummer større værdier betaler vi penge for, og omvendt. Det handler om arbejdets omfang, i forhold til hvad vi kan få ud af at sælge effekterne.

Langt de fleste dødsboer kan vi komme og besigtige fra dag til dag, og bliver vi enige om at vi skal rydde boet, kan opgaven som regel også klares indenfor få dage efter at vi har indgået en aftale. Når vi indgår aftalen, aftaler vi en slutdato for opgaven. I de fleste tilfælde får vi udleveret en nøgle til boet når vores tilbud er accepteret, som vi sørger for at levere retur når opgaven er afsluttet.

Når vi rydder et dødsbo, tilbyder vi det vi kalder totalrydning. Det vil sige at vi fjerner alt indbo, samt gulvtæpper, gardiner og hvidevarer såfremt dette ønskes. Vi kan også tilbyde slutrengøring igennem vores faste samarbejdspartner.

Vil du høre nærmere? Så ring til os på telefon 71 99 41 61 og lad os tage en snak om mulighederne. Vi svarer telefonen hele døgnet.